Gastenkamer Koetshuis

Sulferbergstraat 38
8000 Brugge
tel: +32 (0)50/34 88 67 of +32 (0)497/55 05 25Routebeschrijving

Exclusief voor u : Het 'KOETSHUIS' Bed and Breakfast Brugge ligt in de tuin van een oud herenhuis, waar de psychologenpraktijk van de gastvrouw en de gastheer gevestigd is. Het 'KOETSHUIS' ligt in een rustige straat in het historisch centrum van Brugge op wandelafstand van het station en de Markt. Het 'KOETSHUIS' heeft een ruime gezellige eet- en zitruimte met prachtige open haard. Vanuit het privé-tuintje met terras kijk je uit op een park en kasteel. Elke slaapkamer heeft een douche, toilet en wastafel. Onder de authentieke booggewelven vind je een eet- en zitruimte en een keuken met een kookplaat,oven, vaatwasmachine, een nespresso koffiezetapparaat en een koelkast. In de koelkast vind je een gevarieerd aanbod van streekbieren en wijnen tegen democratische prijzen. Een uitgebreid ontbijt in buffetvorm kan worden geserveerd in de eetkamer of op het terras.(15€/persoon)

Komt u met twee personen dan beschikt u ook over het gehele Koetshuis en 1 slaapkamer.

Komt u met drie over vier personen beschikt u over het gehele Koetshuis met 2 slaapkamers elk met eigen badkamer.

Kamers

Arrangementen

Heeft u speciale wensen?

Wil u dat er een fles champagne klaar staat of dat wij voor u een restaurant boeken of... laat het ons weten via de contact fiche en we geven u graag een voorstel!

Reserveringsvoorwaarden

Onderstaand treft u de voorwaarden aan die bij annulering van kracht zijn. De getoonde bedragen en percentages dienen door u te worden betaald.

De speciale voorwaarden hebben bij toepassing , prioriteit boven de generieke.

Generieke voorwaarden (Individuele boeking)

  • Minder dan 48 u voor datum : 1ste Nacht

Algemene voorwaarden

Privacy beleid